Vrei sa castigi? Nimic mai simplu distribuie pe oricare din aceste retele sociale parerea ta Prietenilor si cunostintelor…

Inregistrarea ca si Colaborator iti ofera oportunitatea sa castigi alaturi de noi!

Primul pas :

 Completeaza acest formular pentru a deveni Colaborator, vei beneficia gratuit de toate optiunile si serviciile oferite pentru a castiga.

In momentul completarii acestui formular devii beneficiarul serviciilor SBA Total conform unui contract de colaborare.

Completeaza formularul de inscriere !

                 Apasa aici :

          down-arrow

Toate acestea vor deveni uneltele tale…

service-social-media

… sunt optimizate de noi sa-ti aduca profit!

Ai la dispozitie :

Campanii de promovare pentru mii de produse…

Campanii diverse create pentru tine, de SBA Total impreuna cu Comunitatea de Colaboratori…

Posibilitatea de a participa activ la dezvoltarea ideilor si variantelor de a Castiga prin marketingul afiliat.

In prezent Platforma de marketing SBA Total utilizeaza Marketingul afiliat multinivel, Recomandarile directe, distribuirea si urmarirea de recomandari directe si indirecte prin aproape toate mijloacele existente online.

 In plus fata de alte platforme de marketing afiliat am adus urmatoarele :

– unelte pentru a aplica Marketingul afiliat : 360 de retele sociale optimizate pentru ca recomandarile facute prin intermediul lor sa fie urmarite si inregistrate in contul tau.

– marketing afiliat multinivel ( 5 nivele de afiliere ), fara costuri suplimentare pentru tine.

– controlul si evidenta activitatii nivelelor inferioare, ( ex. – poti contacta oricand datorita datelor pe care ti le furnizam, un cumparator pentru a verifica orice comision – datorita calitatii de Colaborator conform contractului , furnizarea acestor date catre tine este legala. ).

– contract ferm de colaborare ( pe termen nelimitat ) prin care , cel care aplica marketingul afiliat in calitate de Colaborator , pe Platforma de marketing SBA Total are garantia incasarii castigurilor ( cei care au incercat alte platforme stiu la ce se face referire )

Potrivit estimarilor principalilor jucatori din mediul online romanesc, impreuna cu reprezentantii GPeC, retailul online autohton a depasit cifra de 1 miliard de euro in 2014, comparativ cu aprox. 600 milioane euro in 2013.

La nivelul lunii decembrie 2014 se estimeaza ca in Romania exista aprox. 5.000 de magazine online.

Cateva cifre sunt suficiente!

[stat_counter icon=”Defaults-linkedin-sign” icon_size=”32″ counter_title=”utilizatori Linkedin in Romania” counter_value=”1250000″ speed=”2″ font_size_title=”22″ font_size_counter=”42″ counter_color_txt=”#ffffff”]
[stat_counter icon=”Defaults-facebook-sign” icon_size=”32″ counter_title=”utilizatori de Facebook in Romania. ” counter_value=”7800000 ” speed=”2″ font_size_title=”22″ font_size_counter=”42″ counter_color_txt=”#ffffff”]
[stat_counter icon=”Defaults-twitter-sign” icon_size=”32″ counter_title=”utilizatori twitter in Romania” counter_value=”279613″ speed=”2″ font_size_title=”22″ font_size_counter=”42″ counter_color_txt=”#ffffff”]
[stat_counter icon=”Defaults-asterisk” icon_size=”32″ counter_title=”utilizatori de internet in Romania” counter_value=”10000000″ speed=”2″ font_size_title=”22″ font_size_counter=”42″ counter_color_txt=”#ffffff”]

Crezi ca Marketingul affiliat este o buna oportunitate pe online?

Una dintre marile descoperiri ale Internetului este sistemul de afiliere/asociere la vanzari. Marile retele de asociati se dezvolta intr-un ritm fara precedent. S-a ajuns pana acolo incat se discuta chiar despre impactul pe care l-ar putea avea acest sistem asupra sistemului clasic de vanzari, ca si despre desfiintarea intermediarilor intre producatori si cumparatori – distribuitorii .

Conceput în anul 1989 de către William J. Tobin , programul de afiliere se bazează pe modelul CPA ( cost per action ) şi a generat conceptul de marketing afiliat datorită faptului că a devenit cu repeziciune un instrument de publicitate online.

Părţile implicate în acest sistem de afiliere sunt comerciantul sau advertiserul care doreşte să vândă, afiliatii care doresc să promoveze respectivele produse sau servicii pe site-urile unde sunt proprietari şi în majoritatea cazurilor, intermediarul ( 3rd party network ) care deţine instrumentele necesare – resursele umane şi materiale – pentru a gestiona, optimiza şi îmbunătăţi legătura dintre advertiser şi afiliat precum şi rata de conversie a lead-urilor în vânzări efective. Totodată, intermediarul gestionează programul de afiliere şi fluxul financiar generat.

Ce este definitoriu pentru ca un proiect de afiliere sa aiba succes?

In primul rand sa te asiguri ca platforma de afiliere functioneaza, nu crapa, si ca te poti baza pe rapoartele generate . Altfel poti munci degeaba o buna perioada de vreme. Din acelasi motiv trebuie sa te asiguri ca ai o relatie buna cu advertiserii, ca sa fii sigur ca ei inteleg aportul pe care tu il ai in business-ul lor si nu vor incerca sa-ti puna bete in roate.

 Data inceput campanie :

1 Decembrie 2015

Data sfarsit campanie :

SBA Total isi rezerva dreptul de a finaliza campania in momentul indeplinirii targetului propus.

Scopurile campaniei:

1.Promovare SBA Total
2.Promovare sistem de lucru
3.Demonstratie practica a modului in care functioneaza sistemul
4.Crearea unei echipe competitive pentru viitor

Castiguri

Valoare totala recomandare acceptata ( inscrierea unui nou Colaborator in reteaua ta – completare formular ) = 10 RON

Nivelul 1 : ( Recomandare directa ) 50% din valoarea campaniei declarata de SBA Total

Nivelul 2 : ( Recomandare indirecta )10% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total

Nivelul 3 : ( Recomandare indirecta ) 20% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total

Nivelul 4 : ( Recomandare indirecta ) 30% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total 

Nivelul 5 : ( Recomandare indirecta ) 40% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total