Actioneaza acum! Fii cel care decide cum se va desfasura restul vietii tale!

Ai fost recomandat(a) de: ,


E-mail:

Profita de aceasta recomandare, numai prin intermediul ei te poti inregistra si sa beneficiezi de toate avantajele aplicarii calitatilor tale!

Inregistrarea ca si Colaborator iti ofera oportunitatea de a castiga si invata alaturi de noi!
Vei beneficia gratuit de toate optiunile si serviciile oferite pentru a castiga.

In momentul completarii formularului de inregistrare devii beneficiarul serviciilor SBA Total conform unui contract de colaborare.

Dupa completare vei primi pe adresa de E-mail utilizata, numele de utilizator si parola cu care te poti conecta in contul tau.

Completeaza acum formularul de inregistrare

“Sa satisfaci oamenii saraci, este cel mai greu. Da-le ceva gratuit, vor crede ca e o capcana. Spune-le ca aceasta este doar o investitie mica, vor zice ca nu e un castig mare. Spune-le sa faca investitii majore, vor spune ca nu au bani. Spune-le sa incerce ceva nou, vor zice ca nu au experienta. Spune-le ca este vorba de o afacere traditionala, vor zice ca e ceva greu. Spune-le ca acest lucru este un nou model de afaceri, iti vor spune ca e o piramida. Spune-le sa deschida un magazin, vor zice ca nu exista libertate. Spune-le sa inceapa o noua afacere, vor spune ca nu exista nicio dovada ca noua afacere va merge. Ei au multe in comun: le place sa intrebe Google, sa-si asculte prietenii la fel de deznadajduiti ca si ei; ei analizeaza mai mult decat un profesor universitar și fac mai puțin decat un nevazator. Intrebati-i pur si simplu ce pot? Nu va vor raspunde. Concluzia: in loc sa ceri inimii sa bata mai repede, de ce sa nu acționezi tu un pic mai repede? decat sa stai si sa analizezi incontinuu, de ce sa nu faci ceea ce gandesti? Oamenii saraci eșueaza din aceeasi cauza: toata viața si-o petrec în asteptare.” Jack Ma, fondatorul Alibaba.

Impreuna vom forma o echipa competitiva care va castiga Invatand sa promoveze produse online!

Avem la dispozitie zeci de mii de produse din care castigam comision!

Ai aici cateva exemple!

Pentru a reusi in orice ne propunem, sunt mici lucruri care fac diferenta dintre cel ce ajunge sa isi indeplineasca scopul si cel ce ramane doar la stadiul de contemplare.

Primul si cel mai important pas ar fi sa actionam ACUM! Nu incerca sa amani sau sa fii delasator cu orice iti doresti!

Actioneaza cu pasiune

Nu este nimic mai neplăcut decât să te simți prins în capcana unei munci pe care o urăști. Vei dedica multe ore și vei depăși multe probleme dacă vrei să ai succes. Nu vei reuși niciodată dacă nu-ți place ce faci. Nu lucra doar pentru bani. Găsește ceva care îți place să-l faci și pentru care te trezești dimineața cu plăcere. Dacă vrei să faci lucruri mari în viață, trebuie să ai entuziasm și pasiune. Indiferent ce faci, fă-o cu pasiune și vei fi remarcat de persoanele potrivite.

Niciodata nu uita scopul final!

Păstrează-ți concentrarea și nu uita care îți sunt obiectivele. Fă-ți un plan și ține-te de el, iar când obții succesul rămâi concentrat. Dacă te culci pe lauri, ești terminat.

Acumuleaza mereu cat mai multe cunostiinte!
Formează-ți obiceiul de a învăța și acumula mereu informații noi. Folosește ce ai învățat și devino cel mai bun în ceea ce faci

Concentreaza-te pe solutii nu pe problema si gandeste pozitiv!Când fabrica lui Thomas Edison a fost mistuită de flăcări, reacția lui imediată a fost “Valoarea acestui foc este că toate greșelile noastre au fost șterse. Slavă Domnului că o putem lua de la zero“. Edison avea atunci 67 de ani. A doua zi de dimineață, Thomas Edison și-a chemat muncitorii la lucru pentru a elibera locul și a începe reconstrucția fabricii. Câți oameni de 67 de ani cunoști, care ar reacționa astfel? Concentrează-te pe modul în care vei rezolva problema, nu pe problemă în sine.

Invata din greselile facute dar in acelasi timp iesi din zona de confort!

Fiecare greseala te invata cum sa nu faci un lucru, iar sa iesi din zona de confort este neplacut dar este si singurul mod de a supravietui si  creste!

Cu cât muncești mai mult, cu atât ești mai norocos!

Unii oameni se nasc favorizați în familii bogate, alții au mai mult noroc sau inteligență. Asta este însă doar un avantaj la start, norocul nu îți mai este de folos când te afli în cursă.

Fii deschis la idei și informații noi!

Fii deschis la tot ce este nou. Profita mereu de oportunități pe care le sesizezi acolo unde ceilalți nu s-ar fi gândit că există.Fii mereu deschis la ideile noi și transforma-le în oportunități de afaceri.

Nu uita că totul începe cu tine. Tu dai exemplu celorlați!

În afacerile pe care le conduci, fii omul care vine primul și pleacă ultimul de la lucru. În fiecare zi dai exemplu angajaților/oamenilor din reteaua ta  și îi motivezi să își folosească întregul potențial.

NICIODATĂ nu te da bătut.

Dacă vrei să reușești, nu renunța atunci când ai probleme. Dacă pui pasiune în ceea ce faci și îți place, nu o să renunți. Vor fi momente în care îți vei spune să e mai bine să o lași baltă; vei fi tentat să renunți. Dar îți vei reveni și vei merge mai departe. Iar acele momente sunt cele mai importante pentru că te învață să vezi hopurile din drum ca o parte naturală a drumului. Întotdeauna te vei lovi de obstacole, poți conta pe ele. Alege să nu renunți, dacă îți place ce faci.

Castiguri

Valoare totala recomandare = valoarea comisionului pentru produs + valoare alta campanie activa

Nivelul 1 : (Recomandare directa) 50% din valoarea campaniei declarata de SBA Total

Nivelul 2 : (Recomandare indirecta)10% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total

Nivelul 3 : (Recomandare indirecta) 20% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total

Nivelul 4 : (Recomandare indirecta) 30% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total

Nivelul 5 : (Recomandare indirecta) 40% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total

5 Comments