Esti pasionat de WordPress?

De ce WordPress?

Pentru ca este cea mai dinamica platforma in accest moment!

Pasiune si experienta ta pusa langa infrastructura SBA Total va duce la performanta!

In acest moment suntem pregatiti sa abordam orice varianta posibila de marketing afiliat, mai sunt mici ajustari de facut pentru a obtine performante mai mari pe aceasta platforma pe care probabil le-am scapat din vedere cu sau fara intentie.

Sfatul sau parerea ta, din experienta acumulata pe WordPress, pentru noi conteaza enorm. 

Dupa inregistrare poti posta aici comentariul tau, de care in mod cert vom tine cont.

Multumim pentru interes!

Crezi ca Marketingul affiliat este o buna oportunitate pe online?

Una dintre marile descoperiri ale Internetului este sistemul de afiliere /asociere la vinzari. Marile retele de asociati se dezvolta intr-un ritm fara precedent. S-a ajuns pina acolo incit se discuta chiar despre impactul pe care l-ar putea avea acest sistem asupra sistemului clasic de vinzari, ca si despre desfiintarea intermediarilor intre producatori si cumparatori – distribuitorii.

Conceput în anul 1989 de către William J. Tobin, programul de afiliere se bazează pe modelul CPA (cost per action) şi a generat conceptul de marketing afiliat datorită faptului că a devenit cu repeziciune un instrument de publicitate online.

Părţile implicate în acest sistem de afiliere sunt comerciantul sau advertiserul care doreşte să vândă, afiliatii care doresc să promoveze respectivele produse sau servicii pe site-urile unde sunt proprietari şi în majoritatea cazurilor, intermediarul (3rd party network) care deţine instrumentele necesare – resursele umane şi materiale – pentru a gestiona , optimiza şi îmbunătăţi legătura dintre advertiser şi afiliat precum şi rata de conversie a lead-urilor în vânzări efective. Totodată, intermediarul gestionează programul de afiliere şi fluxul financiar generat.

Ce este definitoriu pentru ca un proiect de afiliere sa aiba succes?

In primul rand sa te asiguri ca platforma de afiliere functioneaza, nu crapa, si ca te poti baza pe rapoartele generate. Altfel poti munci degeaba o buna perioada de vreme. Din acelasi motiv trebuie sa te asiguri ca ai o relatie buna cu advertiserii, ca sa fii sigur ca ei inteleg aportul pe care tu il ai in business-ul lor si nu vor incerca sa-ti puna bete in roate.

Crezi ca poti accepta o noua abordare a utilizarii uneltelor pe care le cunosti acum in legatura cu aceste domenii?

SBA Total este creata de echipa noastra ca platforma de marketing care in prezent utilizeaza Marketingul afiliat multinivel, Recomandarile directe, distribuirea si urmarirea de recomandari directe si indirecte prin aproape toate mijloacele existente online,

Acum noi am adus in plus, fata de alte platforme de marketing afiliat, urmatoarele:

– unelte pentru a aplica Marketingul afiliat: 360 de retele sociale optimizate pentru ca recomandarile facute prin intermediul lor sa fie urmarite si inregistrate in contul tau,

– marketing afiliat multinivel (5 nivele de afiliere), fara costuri suplimentare pentru tine.

– controlul si evidenta activitatii nivelelor inferioare,(ex. – poti contacta oricand datorita datelor pe care ti le furnizam, un cumparator pentru a verifica orice comision – datorita calitatii de Colaborator conform contractului, furnizarea acestor date catre tine este legala.)

– contract ferm de colaborare (pe termen nelimitat) prin care, cel care aplica marketingul afiliat in calitate de Colaborator, pe Platforma de marketing SBA Total are garantia incasarii castigurilor (cei care au incercat alte platforme stiu la ce se face referire)

– posibilitatea ca oricare Colaborator sa-si creeze gratuit, propriul Magazin partener prin care sa-si promoveze produse in Sistemul propus de SBA Total.

SBA Total si-a propus in primul rand sa creeze si sa dezvolte o comunitate interactiva de pasionati in Marketing pe structura WordPress.

Comunitate care  are posibilitatea (datorita faptului ca incercam sa dam posibilitatea membrilor ei sa se exprime personal si sa-si plice ideile) de a se adapta in permanenta noilor tendinte in marketing online.

Comunitate care sa-si creeze propriile strategii de dezvoltare, reguli si regulamente interne.

Comunitate care sa respecte munca membrilor si sa acorde activitatii acestora (cei mai activi, conform punctelor de fidelitate acordate) posibilitatea de fi factor de decizie conform Regulamentului intern pentru fidelitate.

SBA Total impreuna cu aceasta Comunitate, incearca sa adapteze (si are posibilitatea) modul de lucru in concordanta cu noile tendinte si oportunitati aparute in domeniul marketingului online.

SBA Total impreuna cu aceasta Comunitate, va crea o piata proprie pentru Vanzarea de produse de la mai multi Parteneri, activitate care sa aduca profit acestei Comunitati.

 

PROGRAM DE AFILIERE PE MAI MULTE NIVELE

În termeni practici, afiliatul „A” se înscrie în programul unui agent de publicitate și este recompensat pentru activitatea desfășurată de comun acord de un vizitator recomandat. Dacă afiliatul „A” convine afiliaţii „B” și „C” să se înscrie pentru același program folosind codul său de înscriere, toate activitățile viitoare desfășurate de afiliaţii „B” și „C” îi vor aduce comisioane suplimentare (la un nivel inferior) afiliatului „A”.

Există programe pe două niveluri în unele programe de afiliere. Cele mai multe sunt pur și simplu pe un singur nivel. Programele de afiliere pe mai mult de două niveluri seamănă cu sistemul multi-level marketing (MLM) sau marketingul în reţea, dar sunt diferite: asociații Multi-Level Marketing (MLM) sau în marketingul de rețea tind sa aibă cerințe de comision/de calificare mai complexe decât programele de afiliere standard.

In acest moment in Romania in urma cautarilor noastre, nu am gasit nici o Platforma de Marketing afiliat care sa abordeze marketingul afiliat pe mai multe nivele impreuna cu Recomandarea directa folosind Retele sociale.

Daca esti interesat sa te alaturi comunitatii noastre trebuie numai sa te inregistrezi!

Contract de colaborare

Vezi contractul de colaborare de care vei beneficia dupa inregistrare.

 Toate acestea sunt uneltele tale…

sbasocial-media

…acum sunt optimizate de noi sa-ti aduca profit!

Pentru a te familiariza cu sistemul platformei SBA Total, iti oferim posibilitatea de a recomanda (dupa inregistrare) aceasta pagina prietenilor tai si sa incepi sa castigi conform campaniei de promovare active aici.

Vezi detalii mai jos.

 

Ai fost recomandat de:
,
E-mail: ,
Inregistrându-te, comfirmi faptul că ai citit și ești de acord cu Termeni si conditii.

Inregistrare Colaborator in Platforma de marketing SBA Total, prin Recomandare Directa sau Indirecta.

 Data inceput campanie:

01 Iulie 2015

Data sfarsit campanie:

01 August 2015

Scopurile campaniei:

1.Promovare SBA Total
2.Promovare sistem de lucru
3.Demonstratie practica a modului in care functioneaza sistemul
4.Crearea unei echipe competitive pentru viitor

Castiguri

Valoare recomandare acceptata(inscriere prin completare formular) = 2 RON
•1 RON -Recomandare directa
•1 RON -Recomandare indirecta (recomandari directe facute de mebrii colaboratori din nivelele create de recomandarea ta)

Nivelul 1: (Recomandare directa)  – 1 RON Recomandare directa.

Nivelul 2: (Recomandare directa facuta de Nivelul 1) primesti 10% din valoarea castigului primit de Nivel 1.

Nivelul 3: (Recomandare directa facuta de Nivelul 2) primesti 20% din valoarea castigului primit de Nivel 1.

Nivelul 4: (Recomandare directa facuta de Nivelul 3) primesti 30% din valoarea castigului primit de Nivel 1.

Nivelul 5: (Recomandare directa facuta de Nivelul 4) primesti 40% din valoarea castigului primit de Nivel 1.