Despre marketingul afiliat clasic

Stii ca poti castiga bani folosind functiile retelelor de socializare fara sa incalci regulile? Noi te ajutam sa intelegi cum si iti punem la dispozitie gratuit sistemul acesta de lucru cu care o poti face. Nu-ti ramane decat sa profiti!

Platforma de marketing afiliat SBATOTAL.RO si Partenerii sai ofera zeci de mii de produse.
Accesand magazinul vei descoperi produse din categorii precum: Casa&Gradina, Electronice&IT, Auto&Moto, Fashion, Ceasuri&Bijuterii, Parfumuri&Cosmetice.
In concluzie ai de unde sa alegi pentru a promova si castiga!

Dar trebuie sa inveti sa folosesti uneltele disponibile (ai tot ce iti trebuie) si totul “vine de la sine”.

Trebuie sa folosesti Butonul “Share”, restul am rezolvat noi!

La nivel mondial, afilierea este una dintre afacerile care aduce venituri semnificative (pentru clasa medie) unui numar extrem de mare de antreprenori individuali.

Afilierea este relatia dintre un vanzator si o persoana care promoveaza produsele si/sau serviciile acelui vanzator.In online vanzatorul este de regula un magazin online (cu haine, electronice, bilete de avion servicii turistice sau orice altceva) si se cheama merchant. Persoana care promoveaza produsele – numita afiliat – este cineva care de regula are un site sau mai multe pe care are un numar rezonabil de mare de vizitatori ce ar putea fi interesati de anumite tipuri de produse sau servicii.

O relatie de afiliere functioneaza in felul urmator: afiliatul se inscrie in programul de afiliere al merchantului, si in urma acestei inscrieri primeste un link de afiliat. Un link de afiliat este de regula de forma http://www.sitemerchant.ro/?ref=id_afiliat.
Afiliatul foloseste linkul de afiliat pe site-ul propriu. Potentialii clienti interesati de produsele / serviciile merchantului dau click pe linkul respectiv si ajung astfel pe site-ul merchantului. Atunci cand da click pe linkul respectiv pe calculatorul potentialului client este setat un cookie care contine id-ul afiliatului. Daca potentialul client cumpara un produs / serviciu de pe site-ul merchantului, la momentul cumpararii se verifica existenta cookie-ului de pe site-ul clientului potential si se genereaza un comision catre afiliat.
Comisionul afiliatului de regula exprimat ca un procent din valoarea produselor vandute clientilor referiti de acel afiliat ( = cientii sositi pe site-ul merchantului prin linkul de afiliere al afiliatului respectiv).

Profita de aceasta recomandare, numai prin intermediul ei te poti inregistra!

Ai fost recomandat(a) de: ,

E-mail: 

Poti completa acum formularul de inregistrare

Inregistrarea ca si Colaborator iti ofera oportunitatea de a castiga alaturi de noi!

 Vei beneficia gratuit de toate optiunile si serviciile oferite pentru a castiga.

In momentul completarii formularului de inregistrare devii beneficiarul serviciilor SBA Total conform unui contract de colaborare.

Dupa completare vei primi pe adresa de E-mail utilizata, numele de utilizator si parola cu care te poti conecta in contul tau.

PROGRAM DE AFILIERE PE MAI MULTE NIVELE

În termeni practici, afiliatul „A” se înscrie în programul unui agent de publicitate și este recompensat pentru activitatea desfășurată de comun acord de un vizitator recomandat. Dacă afiliatul „A” convine afiliaţii „B” și „C” să se înscrie pentru același program folosind codul său de înscriere, toate activitățile viitoare desfășurate de afiliaţii „B” și „C” îi vor aduce comisioane suplimentare (la un nivel inferior) afiliatului „A”.

Există programe pe două niveluri în unele programe de afiliere. Cele mai multe sunt pur și simplu pe un singur nivel. Programele de afiliere pe mai mult de două niveluri seamănă cu sistemul multi-level marketing (MLM) sau marketingul în reţea, dar sunt diferite: asociațiile Multi-Level Marketing (MLM) sau în marketingul de rețea tind sa aibă cerințe de comision/de calificare mai complexe decât programele de afiliere standard.

Scopurile campaniei:

1.Promovare SBA Total
2.Promovare sistem de lucru
3.Demonstratie practica a modului in care functioneaza sistemul
4.Crearea unei echipe competitive pentru viitor

Campanie activa de la 01 Decembrie 2015: Inregistrarea unui Colaborator = 10 RON

Acesta campanie se calculeaza impreuna cu comisionul pentru produs (un cumparator inregistrat este parte a acestei campanii)

Castiguri

Valoare totala recomandare = valoarea comisionului pentru produs + valoare alta campanie activa

Nivelul 1 : (Recomandare directa) 50% din valoarea campaniei declarata de SBA Total

Nivelul 2 : (Recomandare indirecta)10% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total

Nivelul 3 : (Recomandare indirecta) 20% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total

Nivelul 4 : (Recomandare indirecta) 30% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total 

Nivelul 5 : (Recomandare indirecta) 40% din valoarea recomandarii directe la campania declarata de SBA Total

Orice comentariu facut de tine va fi luat in considerare pentru perfectionarea acestui articol.

Acesta a fost conceput de echipa SBA la sugestia comunitatii de Colaboratori pentru a fi utilizat la promovarea fiecarui utilizator. Foloseste-l si castiga, toti cei care fac o actiune dupa accesarea lui sunt inregistrati in contul tau.

2 Comments