Aceste grafice fac referire la activitatea dv.

Accesări – Numarul de pagini vazute de cei care intra pe SBA Total la recomandarea dv.

Vizite – Numarul de vizite efectuate pe SBA Total la recomandarea dv.

Statusuri comisioane (se refera la activitatea dv) :

  • In asteptare : este primul status pe care il are un comision. Cand un comision are statusul “in asteptare” inseamna ca o actiune a fost finalizata pe site de catre un utilizator directionat de Colaborator in timpul perioadei de recurenta . Statusul “in asteptare” va fi modificat prin procesarea comisionului respectiv de catre Partener, procesare realizata in functie de validitatea actiunii respective .
  • Respins : inseamna ca acel comision nu este eligibil de plata si nu va fi platit Colaboratorului. Un comision poate fi respins in urmatoarele circumstante:
  1.  Folosirea de catre Colaborator a oricarei metode de dobandire frauduloasa a comisionului respectiv.
  2.  Esecul Colaboratorului de a se conforma termenilor campaniei Partenerului.
  3.  In cazul unei campanii per sale: returnarea produsului, item dublat sau alta eroare clara specificata de catre Partener ; nereceptionarea platii din partea utilizatorului sau rambursarea platii catre acesta.
  • Acceptat:
  1. acest comision se inregistreaza in momentul preluarii comenzii de catre Partener(in cazul vanzarii de produse), este de eligibil de plata si va fi platit Colaboratorului.
  2. acest comision se inregistreaza in momentul efectuarii unei actiuni, alta decat vanzarea de produse, caracteristice unei campanii existente.
  • Inchis: acest comision a fost platit de SBA Total  catre Colaborator.

Echipa SBA Total isi doreste ca parerea ta sa conteze in tot cea ce se intampla, pentru a aplica ideile tale am pus la dispozitie un scurt formular in care poti scrie un comentariu prin care sa te poti exprima.

Trimite comentariul tau de aici:

5 Comments

Comments are closed.