Notiuni generale

Notiuni generale in SBATOTAL.RO

SBA Total este o platforma care deruleaza mai multe programe de afiliere folosind strategiile proprii.

Un program de afiliere permite altor companii sau persoane fizice să promoveze produsele și serviciile unui comerciant în schimbul unei taxe pe bucată vândută. (vezi Wikipedia, enciclopedia liberă)

Cateva din strategiile teoretice de Marketing si ce nu aplica din acestea SBA Total.

Marketingul afiliat (vezi Wikipedia, enciclopedia liberă).

“… afiliații, uneori utilizează metode neagreate de promovare.[1]

Multi Level Marketing (Marketing multi-nivel) (vezi Wikipedia, enciclopedia liberă)

” …Firește, cel care inițiază sistemul este avantajat. El percepe comisioane și supra-comisioane de la toți cei care se află sub nivelul său în piramida de vânzări.

Unele companii, cer distribuitorilor lor să facă un minim de cumpărături („pay to play”) pentru a fi eligibili pentru comisioane și pentru promovarea lor în afacere.

Adesea, astfel de „vânzări” nu sunt vânzări reale ci mai degrabă „vânzătorul” cumpără cantitatea minimă cerută pentru ca să satisfacă cerințele de recompensare, acest minim de vânzări poate fi folosit pentru „a ascunde acele plăți care apar ca și cum ar fi fondate pe vânzarea de bunuri sau servicii”[29] — prin urmare o companie de vânzări directe evită în acest mod să fie etichetată drept schemă piramidală în baza unui detaliu legislativ care stipulează că scheme piramidale sunt doar cele care nu fac vânzări.”

Marketingul Direct (vezi Wikipedia, enciclopedia liberă)

” …Unii destinatari percep marketingul direct ca fiindu-le forțat și pot boicota companiile care procedează astfel.”

Marketingul de referință (vezi Wikipedia, enciclopedia liberă)

Sistemul de marketing SBA Total:

Nu aplica cele enumerate mai sus si nu este afectat de metodele neagreate de promovare din marketingul afiliat.

Imbinare a partilor corecte din aceste strategii.

Eliminare a partilor mai putin corecte din aceste strategii.

Ce face SBA Total:

Identifica parteneri, strategii de promovare, negociaza si centralizeaza comisioanele rezultate.

Asigura infrastructura pentru ca cei ce au statut de colaboratori sa-si creeze propria retea de marketing (logistica si concentrarea strategiilor).

Creeaza unelte pe care colaboratorii sa le foloseasca pentru realizarea actiunilor identificate de SBA Total, care sa genereze profit.

Plateste taxele legale pentru venitul realizat, si redistribuie veniturile colaboratorilor.

Comisionul este diferit de la la un nivel la altul. El se calculeaza procentual din valoarea actiunilor realizate de Utilizatori,Colaboratorul primeste comision din valoarea vanzarilor create de recomandarile personale, sau a filialelor create direct sau indirect ( pana la 5 Nivele ) in functie de nivelul de la care vine o recomandare dupa cum urmeaza :

Nivelul 1 : ( Recomandare directa ) 50% din valoarea campaniei declarata de SBA Total( comision pentru produse, valoare campanie, etc. )

Nivelul 2 : ( Recomandare indirecta )10% din valoarea recomandarea directa la campania declarata de SBA Total ( comision pentru produse, valoare campanie, etc. )

Nivelul 3 : ( Recomandare indirecta ) 20% din valoarea recomandarea directa la campania declarata de SBA Total ( comision pentru produse, valoare campanie, etc. )

Nivelul 4 : ( Recomandare indirecta ) 30% din valoarea recomandarea directa la campania declarata de SBA Total ( comision pentru produse, valoare campanie, etc. 

Nivelul 5 : ( Recomandare indirecta ) 40% din valoarea recomandarea directa la campania declarata de SBA Total ( comision pentru produse, valoare campanie, etc. )

Un comision necesita procesare si plata, realizata de catre Partener.

Recomandare :

  1. Recomandare directa– recomandare catre o persoana , prin intermediul mijloacelor de comunicare puse la dispozitie de platforma SBA Total( prin E-mail , retele de socializare , site propriu , etc), care duce la o actiune directa efectuata de aceasta persoana pe site ( inregistrare, cumparare produse ).
  2. Recomandare indirecta– recomandare efectuata de filialele create de Colaborator prin Recomandare directa , cu ajutorul uneltelor puse la dispozitie in site ( prin E-mail, retele de socializare, site propriu, etc ) , care duce la oactiune efectuata de aceasta persoana pe site ( inregistrare, cumparare produse ).
  3. Caracteristici Recomandari:
  • daca este facuta o recomandare catre o persoana care exista in baza de date inregistrata ca si Colaborator deja recomandat de altcineva , actiunea se va inregistra la prima persoana care a recomandat si sub care s-a inregistrat ca filiala.
  • daca este facuta recomandare directa prin una din uneltele optimizate de SBA Total ( Email , Facebook, Google+ , etc. ) trimis ca si invitatie , persoana care se inregistreaza devine automat Colaborator si filiala a celui care i-a trimis recomandarea.
  • recomandarile inregistrate si afisate de platforma SBA Total pot fi cu valoare ( vanzari efectuate de catre cel care a fost recomandat , diverse actiuni prevazute in anumite campanii ) sau fara valoare ( inregistrare ca afiliat a celui recomandat – daca nu este prevazut acest lucru printr-o campanie, accesare pagini in site fara sa faca nici o actiune , etc. )

Intrarea unui Colaborator nou in sistem este marcata de crearea unui cont de Colaborator de catre acesta, pentru a putea avea acces la instrumentele de promovare.

In momentul in care acesta a completat datele personale are la dispozitie Contractul de colaborator cu nr. unic si data.

Acest contract va fi descarcat si semnat in doua exemplare, inaintea primei plati va fi nevoit sa le transmita prin posta cu comfirmare de primire, semnat ( si stampilat -ptr. pers juridice) in original impreuna cu un document de identitate (CI sau CUI) -copie.

Taxele legale si bancare vor fi scazute  din valoarea comisioanelor. Pentru persoana juridica, plata se va face pe baza unei facturi, dupa incheierea contractului.

Sistemul de marketing folosit de SBA Total permite colaboratorului sa verifice direct actiunea (vanzare, lead, etc.) care a generat comisionul.

Toti colaboratorii dispun in contul personal din platforma, de toate datele necesare pentru a verifica si planifica activitatea lor si a grupului creat pentru a generea actiuni (vanzari).

Forta sistemului piramidal multinivel a fost si va fi dovedita oricand. Problema cu aceasta strategie a fost intotdeauna aplicarea ei.

In general a fost aplicata pentru produse greu vandabile si/sau scumpe, deoarece toti cei care au aplicat acest sistem s-au lovit de marele obstacol – LOGISTICA.

Pentru a asigura cu produsele tinta o explozie necontrolata a cererii, a fost si este greu de gasit varianta/variante.

Modul de lucru in SBA Total in mare parte a rezolvat acest aspect, logistica vine din mai multe puncte (Partenerii).

Alt mare impediment a fost si este creearea unor lideri care sa impulsioneze pe cheltuiala lor grupurile pe care le creaza.

SBA Total Ofera gratuit posibilitatea si uneltele necesare oricarui colaborator sa se adreseze si sa faca profitabila pentru el orice relatie directa cu oricine.

Si mult mai multe avantaje pe care le vor descoperi cei care vor incerca sa le caute…

In acest moment SBA Total a transformat aproape toate retelele de socializare in cele mai simple si usor de folosit unelte.

Orice buton care genereaza o recomandare (Share, mesaj privat, Pin, etc.) genereaza profit pentru cel care il foloseste. Recomandarea pleaca cu codul unic al colaboratorului pe baza caruia se va face urmarirea si inregistrarea actiunilor generate.

Completeaza formularul si descopera multe alte lucruri noi!

Dar cel mai important castiga bani.