Avem deosebita onoare de a va face urmatoarea oferta de parteneriat in vederea promovarii si vanzarii produselor dumneavoastra .

Costurile dumneavoastra pentru a incerca impreuna cu noi sa cresteti volumul vanzarilor pentru produsele pe care le oferiti la vanzare online sunt 0.

Plata serviciilor oferite de noi se va face numai procentual din valoarea vanzarilor efectuate de dv. in urma acestora .

Marketing bazat pe performanță

Marketing afiliat

Marketingul afiliat este o formă de marketing online care se bazează pe modele de plată pe performanță și Cost Pe Acțiune (CPA)

Social Media Marketing
CAMPANII DE MARKETING PE RETELELE SOCIALE
Atunci când ai nevoie de rezultate imediate, reclamele pe Google si reclamele pe Facebook si-au dovedit eficienta.

Reclamele bine realizate te costa mai putin dupa cum afirma reprezentantii companiei Google. 

Conform actualizarilor venite de la facebook si algoritmului pe care aceasta companie il utilizeaza, reclamele ocupa un rol foarte important in dezvoltarea ei și, prin urmare, multe dintre postarile tale nici macar nu vor aparea pe peretele celor care iti urmaresc pagina daca nu platesti pentru promovare.

Tocmai din acest motiv eficientizarea costurilor prin social media marketing e foarte importanta, iar o analiza a ceea ce a functionat si a elementelor care trebuiesc eliminate este mai mult decat necesara. 

Metodele utilizate in social media marketing se actualizeaza continuu odata cu schimbarile care apar in algoritmul de promovare utilizat de companiile care domina piata de advertising si doar cu ajutorul profesionistilor in domeniu poti fi sigur ca bugetul alocat pentru promovare este distribuit eficient.

Cu noi costurile acestea si riscurile le reduci la maximum, aceste costuri si riscuri ni le asumam.

Plata serviciilor noastre pentru promovarea produselor dumneavoastra se face numai dupa efectuarea unei tranzactii.

Contract de parteneriat

Dupa lecturare inregistreazate ca si partener. Vezi contractul