Cel mai important in activitatea ta in SBA Total este sa ai grija de Reteua ta de prieteni! Numai impreuna cu ei vei reusi sa castigi, singur niciodata nu vei castiga decat foarte putin si nu merita sa te implici.

Cum sa procedezi?

  • Contacteaza permanent colaboratorii tai directi.
  • Intreaba-i ce nu au inteles.
  • Ajuta-i sa inteleaga si sa aplice cea ce tu stii deja si ai folosit pentru ca ei sa existe in aceasta retea.
  • Implica-te in nivelele inferioare numai atat cat este nevoie pentru a-i ajuta pe colaboratorii directi, lasa-i pe acestia sa se exprime singuri.
  • Incearca sa creezi prima linie de colaboratori prin calitate nu volum, calitatea celor recomandati direct iti va aduce castiguri mult mai mari.

Cel mai important este sa stii ca fiecare Prieten este un diamant neslefuit. Depinde numai de tine cum il pui in valoare, trebuie sa ai rabdare pentru a-l slefui perfect.

Care va fi rezultatul?

Exprimarea in cifre pozitive si castiguri financiare a valorii tale personale.

Aici ai toate informațiile legate de Rețeaua creată de tine

Afișează informații (linkul personal ( dacă există ), nivelul, data la care a intrat în sistem, suma generată către tine la prima înregistrare ( dacă nu apare suma înseamnă că s-a inregistrat la recomandare directă, adresă de E-mail ) despre filialele menționate în mod direct sau indirect de către tine, care sunt afișate pe nivele în adâncime, arată filialele până la nivelul 5 care este ultimul de la care vei fi retribuit.

Foloseste numele afisat la fiecare Colaborator

Inca nu stii cum sa procedezi?

Ai nevoie de ajutor?

Primul care te poate ajuta este cel care te-a recomandat, trimite-i un mesaj privat si cere-i ajutorul. El deja stie mai mult decat tine din moment ce tu esti aici la recomandarea lui.

Crezi ca mai sunt necesare completari din partea noastra la aceasta pagina pentru a intelege mai bine modul de lucru in SBA Total?

Scrie in subsolul acestei pagini ce crezi ca mai este nevoie sa mai adaugam la explicatii, vom tine imediat cont de parerea ta!

Echipa SBA Total isi doreste ca parerea ta sa conteze in tot cea ce se intampla, pentru a aplica ideile tale am pus la dispozitie un scurt formular in care poti scrie un comentariu prin care sa te poti exprima.

Trimite comentariul tau de aici:

21 Comments

Comments are closed.